MISSIE AANBOD PROJECTEN CONTACT VACATURE
Sneijders Besturing Techniek

Aanbod

Alles wat u product en/of productieproces kan verbeteren, versnellen, vergemakkelijken en goedkoper kan maken kunnen we voor u bedenken en ontwikkelen.

Te denken aan:
TELLEN, SORTEREN, ZEVEN, RICHTEN,WASSEN,VERPAKKEN, INTERN TRANSPORTEREN, STAPELEN, etc..

De afdeling paneelbouw, programmering (OMRON, SIEMENS, MOELLER, SCHNEIDER e.a.) service en onderhoud staan tot u beschikking. Flexibel, snel en 24 uur paraat. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten kunt u op ons rekenen. Veel bedrijven gingen u voor en hebben ervaren dat het prettig werken is met de mensen van SNEIJDERS. U kunt de referenties krijgen. Het zijn jarenlange relaties, waar wij samen mee werken, aan een goed product, dat we steeds efficienter proberen te maken.

(W)ELKE BRANCHE
U vindt onze panelen, besturingen in de TUINBOUW (oppotmachines - rozensorteermachines - rozen hangbanen - bolgewasmachines etc). VERPAKKINGSINDUSTRIE (verpakkingsmachnies, palletstapelaars, transportbanden, sorteermachines, bufferbanen etc.), MACHINEFABRIEKEN (spoelmachines - ontsmettingsmachines - tellen - zeven - stapelen bedrukken, etc).

Ieder van onze relaties had een probleem of een idee. Met alle relaties hebben we gezocht naar de beste oplossing en gevonden. Samen werken we verder aan verbeteringen, constant kijken, leren en testen. Het daagt ons uit om u beter te maken.

Service en Onderhoud

Waarom wachten op een storing? Preventief onderhoud houdt uw machines beschikbaar en verlengt de levensduur van uw installaties en helpt het aantal onverwacht optredende storingen te verminderen. Goed -preventief- onderhoud heeft een positieve invloed op uw energieverbruik. Met een helder op maat gesneden contract bent u verzekerd van kwalitatief goed onderhoud. Het betaalt zichzelf terug. Samen kijken we waar energie kan worden bespaart, bijvoorbeeld door piekshaving.

Mens en Machine Veiligheid

Waarom wachten tot er iets gebeurt met mensen en/of producten? Veilig werken is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Kan een machine benaderd worden door ondeskundigen tijdens de productie? Laten we kijken of het eenvoudig te voorkomen is, door lichtschermen en/of veiligheidsschakelaars. Voorkomen is ook nu beter. Er rust ook een wettelijke verplichting op de ondernemer op veiligheid tijdens het werk.

Vision Systemen

Beelden zeggen meer dan woorden. Camerasystemen zijn er dan ook om te zien of de productie goed verloopt. U kunt vision systemen gebruiken om de productie(kwaliteit) constant te controleren. Afwijkingen worden direct gemeld, uitgeworpen en/of vastgelegd. U krijgt hierdoor inzicht in fouten, snelheid en verbeter mogelijkheden. Camerasystemen lezen barcodes, data, kleurcoderingen etc. Met SNEIJDERS BESTURINGSTECHNIEK samen kijken en u krijgt een VISION SYSTEEM dat verder kijkt.

Een glazen bol hebben we niet, daar zijn we te nuchter in. Maar we kijken steeds naar de toekomst door opleidingen te volgen, fabrieken en beurzen te bezoeken. Als we op pad gaan om te leren weten waar we het kunnen toepassen. Misschien morgen wel in uw organisatie. Waarom niet?

Programmeren

U kunt van ons verwachten dat we logisch nadenken; het is ons vak. Logica maakt het mogelijk om anders te kijken naar uw productieproces, bedrijf. Leuk vinden we dat, we doen het graag om dan die logica om te zetten in een programma, een paneel, een product dat u beter maakt. Alleen programmeren doen we ook. Snel, vaardig en zo nodig op locatie, of on line. Inbellen op u installatie behoort tot de mogelijkheden. Makkelijker kunnen we het niet maken.